Bildtjänst Blekinge – Bilder för hemsidor till småföretag i Blekinge

Bilder för hemsidor kan ibland vara lite knepigt att hitta, särskilt om man vill att det ska vara bra bilder från den egna verksamheten. Om ditt företag är i behov av bilder från den egna verksamheten till hemsidan, och inte har möjlighet, tid eller kanske kunnande själv för att ta dessa bilder, kan Webbohem hjälpa till med detta. Det kan till exempel vara några stora bilder till en widescreen bild-rotator på startsidan som inte är alldeles enkelt att ta själv eftersom vad som helst inte fungerar där, även om bilden är av riktigt bra kvalitet.
Några exempel på panoramabilder!

Bilder til ditt företags hemsida

Det kan också vara bilder som kan användas som bakgrunder i bland annat design med mera. Eller bilder på stugor, rum, produkter, landskap, djur, växter med mera, allt som kan tänkas användas på en hemsida som ska ge en personligare och mer igenkännande stil för ditt företags hemsida. Bilder från egna lokaler, den egna verksamheten och kanske även personalen ger alltid en mer personlig och äkta känsla på en hemsida.

Självklart kan du ta dessa bilder själv, eller be någon att ta bilderna, men har du ingen i din närhet som kan ta lite passande bilder åt dig så kommer vi gärna och fotograferar. Vi kan dock inte erbjuda en professionell fotograf, men väl en mycket duktig amatörfotograf utrustad med en bra kamera och som älskar att fotografera! Och fördelen med det blir ju priset! Vill du ha en riktigt personlig hemsida är detta ett första steg och ett mycket bra sätt att skapa den.

Bildtjänst Blekinge

Webbohem kan i Blekinge med omnejd ta bilder till din hemsida från din verksamhet.
KOSTNAD 1500 KR inkl.moms

Vi vill gärna utöka denna tjänst till övriga delar av landet, och är du en bra amatörfotograf är du välkommen att kontakta oss för mer info!