Tilläggstjänster för din hemsida

När du väljer wordpress som motor för din hemsida har du stora möjligheter att utveckla din hemsida med flera både enkla och avancerade funktioner.

Beställ ditt företags hemsida nu
Behöver du en speciell funktion? Kontakta oss för offert!

Saker vi kan göra för dig

Nedan hittar du några av våra standard extra tjänster. Det finns dock plugins för det flesta funktioner man kan tänka sig och är det något speciellt du önskar så hör av dig.

Färger

Din mall (tema) kommer med exakt de färger som finns på demot. Vi kan anpassa färgerna efter dina önskemål.

Typsnitt

Är du inte nöjd med typsnitt och text färger kan vi anpassa dem enligt dina önskemål.

Layout

Vi kan skräddarsy utseendet på din hemsida så att det avviker markant från demot och blir mer unikt.

Skräddarsydd design

Skräddarsydd design ingår i Medium och Webbutik paketet!

Anpassad formulär

Webbohem kan skapa speciella e-post formulärer vid behov. Det kan vara t.ex. en jobbansökan, bokningsförslag av något slag m.m.

Kostnad

400 kr/inkl.moms

Gsuite företag

Få din e-post till Gmail med din egen domänadress. Du kommer att använda Googles e-postservrar istället för leverantören av ditt webbhotell. Det innebär säkrare mail samt lättare åtkomst.

Kostnad

495 kr/inkl.moms

Events plugin

Events modulen ingår gratis i ditt tema men är inte aktivt från start. Webbohem kan aktivera den och göra nödvändiga inställningar enligt dina önskemål. Du får även 1 timmes utbildning så att du lär dig att använda den.

Kostnad

595 kr/inkl.moms

Uppdateringsjobb

Om du av någon anledning inte har tid att göra uppdateringar av texter eller bilder själv. Eller om du vill utveckla hemsidan med något nytt eller göra andra förändringar på din hemsida.

Kostnad

100 kr/inkl.moms per 15 min (400 kr tim).  Minsta avgiften för varje uppdrag  är 15 min/100kr inkl.moms.

Support

Support är tillgängligt 24/7 och åtgärdas alltid så fort det är möjligt för tillfället.

Kostnad

100 kr/inkl.moms per 15 min (400 kr tim).  Minsta avgiften för varje uppdrag  är 15 min/100kr inkl.moms.

System uppdatering

Uppdateringar av systemet är nödvändigt att göra, inte bara för att få nya funktioner utan ur säkerhetsaspekt. Uppdateringar av system måste göras oavsett vilket system man använder för sin hemsida och göras minst en gång om året. Du kan göra uppdateringar av systemet själv (rekommenderas ej) men också låta webbohem sköta det åt dig. Då uppdateras wordpress, ditt tema samt alla ingående plugins. Det är också viktigt att det alltid finns en backup innan uppdatering.

Kostnad

Kostnaden är 800 kr/inkl.moms per år. Du abonnerar på tjänsten.
I tjänsten ingår daglig backup av hela din hemsida/webbutik.

Trygghet genom Extra dagliga Backups

Webbohem tar dagliga special backups för kunder som beställt denna tjänst. Backupen är speciellt anpassad för just WordPress/WooCommerce, och gör det därför lättare och snabbare att återställa hela hemsidan om oturen skulle vara framme!

Noteras bör att de vanliga backuper som server leverantören gör inte alltid räcker till och har du dessutom en webbutik går den helt förlorad eftersom server backups inte backar upp databasen för din butik.

Sekretessinställningar
När du besöker vår webbplats kan den lagra information via din webbläsare från specifika tjänster, vanligtvis i form av cookies. Här kan du ändra dina sekretessinställningar. Observera att blockering av vissa typer av cookies kan påverka din upplevelse av vår webbplats och de tjänster vi erbjuder.