Priser på hemsidor för företag

Sveriges billigaste professionella hemsidor för företag! Vår affärsidé är att erbjuda riktigt prisvärda och professionella hemsidor till företag med en service utöver det vanliga. Vi använder WordPress CMS och utvalda teman som anpassas efter din bransch och ditt företag för en unik design. Du får en hemsida som är anpassad för alla enheter som dator, surfbräda och mobil, är lätt att uppdatera, kan utvecklas i takt med ditt företag och som du till 100% äger själv.

Du väljer mellan Business Plan Light och Business Plan Standard när det gäller hemsida. Business Plan Light är vår budget version, men är inte en mindre bra hemsida för detta, den har samma funktioner och design som standard. Enda skillnaden mellan Business Plan Light och Standard är att i Light författar du texter själv efter mallar som vi redan fyllt i med så kallad dummy text, men med riktiga rubriker på sidorna, då ser du vad texten bör handla om, samt ungefär hur lång texten bör vara. Du skriver dina  texter i någon form av textdokument och skickar till oss via e-post. I business plan standard hjälper vi dig även med texter.

Väljer du Business Plan Webbutik får du både en hemsida och en online shop med önskade betalsätt för kunder, samt hjälp med att komma igång och lägga in produkter.

Som eventuell kund hos Webbohem får du ett gratis, ej bindande designförslag på din hemsida. Alla priser gäller med ett webbhotellspaket hos Loopia. Du kan dock fritt välja annan leverantör för ditt webbhotell utan extra kostnad.