Priser på hemsidor för företag

Sveriges billigaste hemsidor för företag? Vår affärsidé är att erbjuda riktigt prisvärda och professionella hemsidor till företag och en service utöver det vanliga. Vi använder WordPress CMS och utvalda teman som anpassas efter din bransch och ditt företag för en unik design. Du får en hemsida som är anpassad för alla enheter, är lätt att uppdatera och kan utvecklas i takt med ditt företag och som du till 100% äger själv.

Du väljer mellan Business Plan Light och Business Plan Standard när det gäller hemsida. Väljer du Business Plan Webbutik får du både en hemsida och en online shop. Business Plan Light är vår budget version, men är inte en mindre bra hemsida för detta. Enda skillnaden mellan Business Plan Light och Standard är endast att i Light författar du texter själv efter mallar som vi redan fyllt i med så kallad dummy text, men med riktiga rubriker på sidorna, då ser du vad texten bör handla om, samt ungefär hur lång texten bör vara. Du skriver dina  texter i någon form av textdokument och skickar till oss via e-post.

Som eventuell kund hos Webbohem får du ett gratis, ej bindande designförslag på din hemsida och därefter en offert på totalkostnaden för hela din hemsida.