Ny responsiv hemsida för företag, designat av webbohem

Så här skapar vi din nya responsiva hemsida

Webbohem har ett nära samarbete med Loopia med Webbhotellspaket som är bland de mest robusta och driftsäkraste på marknaden. Har du redan en domän och ett webbhotell hos en annan leverantör är det inget problem, vi kan installera nya hemsidan hos dem eller flytta dig till Loopia om du så önskar.

Din nya hemsida i fyra enkla steg

1. KONTAKTA OSS

Kontakta oss via e-post eller telefon och tala om vilken typ av företag du har och dina önskemål om hemsidan. Vi ger dig ett gratis, ej bindande förslag på design inom några dagar, och vid fortsatt intresse från din sida får du en offert från oss.

2. INSAMLING AV MATERIAL

Efter godkänd offert registrerar vi din eventuella domänadress och webbhotell och samlar in material för din hemsida. Har du egna idéer, bilder och förslag på texter använder vi gärna dem. Därefter skapar vi en komplett hemsida för ditt företag.

3. GENOMGÅNG

Vi går tillsammans igenom funktioner för din hemsida, så att du i framtiden kan göra enklare uppdateringar själv. Detta kan ske via ett personligt möte eller via telefon, då vi är inloggade samtidigt på din nya hemsida.

4. FINJUSTERINGAR OCH ÖVERLÅTELSE

Vi gör de eventuella sista finjusteringarna på din hemsida efter dina önskemål  och du är nu en nöjd ägare till en ny modern hemsida. Du kan alltid vända dig till vår support om det mot förmodan blir något problem i framtiden.

Skicka mail till oss

[wpforms id="6931"]

Unik 100% Nöjd Garanti

Chansa inte med din företagssida. Är du inte nöjd betalar du ingenting för allt jobb vi lagt ner.