Sociala medier

Om du använder sociala medier som Facebook, Twitter, Linkedin, Google+ med mera och vill använda dem tillsammans med din hemsida, så integrerar vi dem med din hemsida helt gratis! De kan användas på flera sätt på din hemsida, som en gilla-box, eller att dela produkter, projekt, artiklar och nyheter direkt till dessa sociala medier m.m. Integrering av sociala medier ingår i alla våra hemsida-paket för företag.

Om du inte använder sociala medier idag, men vill börja använda dem så kan vi skapa en företagssida åt dig på Facebook och Twitter. Kostnaden för detta är 900 kr. Du kan också med fördel prova att skapa en sådan alldeles själv, det är inte så svårt som du tror. Skapa en företagssida på Facebook!

sociala medier på ditt företags hemsida

Integrera sociala medier på din hemsida

Att integrera sociala medier med din webbplats kan vara bra som marknadsföring, det kan fungera bra för en del, men inte alla. Det finns flera orsaker och metoder för att integrera din webbplats med sociala medier och video- eller fotodelningssajter på webben. Med hjälp av dessa platser kan du direkt styra eventuell trafik till din webbplats på en regelbunden basis eller när du har något nytt att dela. Men det är ändå tveksamt om de inkommande länkarna från webbplatser såsom Facebook, Twitter, Linkedin, YouTube, Vimeo, Flickr och Google+ kommer att öka din ranking i sökmotorer.

Med hjälp av Linkedin, Facebook, Twitter och Google+ kan du kommunicera med potentiella och återkommande kunder och låta dem veta om kommande evenemang, nya produkter och tjänster, specialerbjudanden och rabatter.

Skapa en professionell profil på Linkedin för att visa dina kunskaper och kompetens för den som söker det du erbjuder.

Skapa en Facebook-sida och lägga upp bilder på senaste arbete eller nya produkter, med länkar till din webbplats portfölj eller produkter sidan.

Skapa en Twitter-profil och lägg till relevanta tips och information med länkar till motsvarande artiklar på din webbplats.

Skapa korta filmer och ladda upp till YouTube för att visa upp ditt arbete eller visa användbara tips för att hjälpa kunder. Inkludera alltid en länk tillbaka till en lämplig landnings sida på din egen webbplats och se till att du inkluderar en uppmaning till handling på den sidan.