webbutik med woocommerce

Webbutik med WooCommerce

WooCommerce gör det enkelt och prisvärt att sälja alla produkter och tjänster på din webbplats. Du kan sälja digitala och fysiska produkter, ta emot säkra betalningar, hantera lager och sortera alla dina skatter automatiskt.
WooCommerce integreras sömlöst med WordPress eftersom samma företag, Automattic, äger wordpress.com.

Du kan välja på antingen B2C (business to consumer), B2B (business to business) eller både och. Vi sammankopplar din butik med betalservice som Klarna, faktura vid leverans m.m.

Vad behöver jag tänka för att driva en online butik?

  • Butiken kommer inte att sköta sig själv

    Du måste ha tid att sköta din butik. Det krävs att du uppdaterar färdiga order, tar hand om leveranser, uppdaterar eventuella lager, lägger till nya produkter m.m. Allt detta kräver förstås en viss kunskap i själva programmet och det måste du lära dig att behärska.

  • Att starta en webbutik behöver inte bli en omedelbar succé.

    När du startar din nya online butik kommer du kanske inte att sälja så bra direkt.
    Konkurrensen är stenhård. Vilka produkter kommer du att sälja? Ett av de viktigaste besluten är att bestämma vilka produkter du ska sälja i din onlinebutik. Det bästa är att börja i liten skala – med några utvalda produkter som är baserade på en specifik nisch. Börja med en handfull produkter inom din nisch – du kan alltid lägga till fler produkter i din butik när du växer. Kolla in din  konkurrens och se vilka du konkurrerar emot. Var noga med att välja en produkt som du personligen är intresserad av. Om du inte är intresserad av det du säljer kommer du snabbt att förlora din passion. Leta också efter unika produkter som inte kan köpas hos andra stora märkesbutiker – du kommer aldrig att kunna konkurrera med dem om pris eller marknadsföring.

Beställ ditt företags hemsida nu
Behöver du hjälp med att starta en webbutik och har frågor? Kontakta oss!
Trygghet genom Extra dagliga Backups

Webbohem tar dagliga special backups för kunder som beställt denna tjänst. Backupen är speciellt anpassad för just WordPress/WooCommerce, och gör det därför lättare och snabbare att återställa hela hemsidan om oturen skulle vara framme!

Noteras bör att de vanliga backuper som server leverantören gör inte alltid räcker till och har du dessutom en webbutik går den helt förlorad eftersom server backups inte backar upp databasen för din butik.

Sekretessinställningar
När du besöker vår webbplats kan den lagra information via din webbläsare från specifika tjänster, vanligtvis i form av cookies. Här kan du ändra dina sekretessinställningar. Observera att blockering av vissa typer av cookies kan påverka din upplevelse av vår webbplats och de tjänster vi erbjuder.