Scroll Top

SEO (Sökmotoroptimering)

För de kunder som så önskar installerar vi en SEO-plugin som gör det möjligt att på egen hand jobba med sökmotoroptimering av din hemsida.

SEO är den mest konsekventa källan till trafik för alla webbplatser. Att anlita experter är en långsiktig och mycket dyrbar process, därför vill Webbohem ge alla kunder en möjlighet att på egen hand förbättra sitt SEO med ett avancerat WordPress SEO-plugin som kan fås till alla våra paket. Detta plugin används även av flera SEO experter för att sökoptimera WordPress installationer. För att du skall komma igång enkelt och snabbt är alla avancerade inställningar för verktyget klara.

Hur använder jag verktyget?

Verktyget är mycket enkelt att använda, Du fixar enkelt den viktiga grundläggande sökoptimeringen själv.
BARA FÖLJ DEN UTFÖRLIGA DOKUMENTATIONEN samt tips och råd NEDAN FÖR ATT BLI DIN EGEN EXPERT.
OBS! du måste ha ett lösenord för att läsa innehållet av dokumentationen.

Skyddat innehåll

Detta innehåll är endast för befintliga kunder och är skyddat av ett lösenord. Vänligen verifiera med ett lösenord för att öppna innehållet.

SEO Optimering - Optimera din wordpress hemsida 1
Sekretessinställningar
När du besöker vår webbplats kan den lagra information via din webbläsare från specifika tjänster, vanligtvis i form av cookies. Här kan du ändra dina sekretessinställningar. Observera att blockering av vissa typer av cookies kan påverka din upplevelse av vår webbplats och de tjänster vi erbjuder.