WEBBOHEM WEBBYRÅ

Webbohem är en liten Webbyrå i lilla Asarum i Blekinge med fokus på att hjälpa småföretag att skapa en prisvärd och professionell hemsida.
Vi startade egentligen vår karriär med hemsidor redan 1998 med att bygga egna hemsidor för våra egna behov, och har sedan dess övergått till att hjälpa andra företagare med hemsidor.

Du är hjärtligt välkommen att kontakta oss för ett samarbete!

Varför välja Webbohem

??

Wordpress

Webbohem skapar din hemsida med WordPress CMS. WordPress är det absolut populäraste verktyget idag för att skapa både företagssidor, nyhetssajter och bloggar.

bb

Avada Tema

Avada är ett professionellt, otroligt funktionsrikt och ett helt mobilanpassat tema. Dessutom mycket användarvänligt och enkelt att uppdatera.

??

Utbildning

En timmes utbildning ingår i alla våra paket där vi tillsammans går igenom hela din hemsida, du lär dig göra mindre uppdateringar helt på egen hand.

ii

Garanti

Webbohem ger dig en 100% nöjd garanti på din hemsida. Blir du inte nöjd med din hemsida är du inte skyldig oss någonting.

Vad säger kunder?

testimonial-team (Demo)
ANNA BERGLI
Online Coach
Manager

Valde att samarbeta med webbohem ganska direkt, även om andra företag också hörde av sig angående mina förfrågningar.
Efter att jag förklarat på ett ungefär vad jag ville ha för innehåll på min sida fick jag ett förslag och det var som jag hade tänkt i min hjärna. Webbohem är lyhörda och duktiga på att förstå vad man vill ha. De kom med tips och råd genom hela processen och svarar alltid snabbt på mail när man behöver hjälp med något. Jag är jättenöjd med min nya hemsida och rekommenderar gärna Webbohem till andra som vill skaffa en hemsida och behöver proffsig hjälp.

testimonial-team (Demo)
MARKUS
Gatstensbolaget
VD

Denna lösningen passar mig utmärkt och Webbohem har väldigt konkurrenskraftiga priser utan att tulla på servicen!

CARINA
Spetsamåla Gård
Manager

Vi hade en idé och ett utkast – och Kalle åstadkom med lyhördhet och professionalism en fantastisk och användbar hemsida, bättre än vi någonsin hade tänkt oss! När idéerna spretat åt alla håll har Kalle även haft integriteten att avråda och visa på andra, bättre möjligheter. Vi har också fått lära oss hur vi kan uppdatera vår sida själva och vi får snabb och välkommen hjälp om och när det behövs.

JOHAN JOHANSSON
Rönås Skog AB
VD

Jag är mycket nöjd med det arbete som webbohem gör åt Rönås skog AB. Hög tillgänglighet och bra bemötande. Tack för hjälpen!

LISA HADNAGY
Bloggare
Manager

Jag är mycket nöjd med Kalle och Webbohem som skapat och förnyat min blogg. Jag får alltid god och snabb service samt bra råd när jag behöver hjälp!

Mikael
LT Svets
Sälj/Inköp

Kalle har varit helt otroligt hjälpsam och lyhörd under hela processen. Rekommenderar starkt.

Webbyrå Webbohem
Alltid med 100% nöjd garanti för kunden!

Det beror lite på vilket paket du väljer och tiden påverkas även av dig själv eftersom vi samarbetar och är beroende av din information. Men Bas paketet tar normalt 10 dagar att upprätta, sedan är du igång. Standard tar normalt 2-3 veckor och webbutiker ännu längre eftersom man här är beroende av produktbilder, upprättande av betaltjänster och kontrakt samt leveransmetod och kontrakt.

Normalt finns inga större köer utan din hemsida kan oftast påbörjas direkt efter överenskommelse. Vissa perioder kan det tyvärr bli köer och hemsidorna skapas då i tur och ordning. Du får alltid info om läget innan du bestämt dig för Webbohem.

Absolut. Du får självklart all hjälp du behöver via support och webmaster tjänster även efter att sidan överlåtits till dig.

Om du av någon anledning inte är nöjd med hur din hemsida blev har du full ångerrätt. Du kan dock påpeka vad du inte är nöjd med och detta kan oftast åtgärdas. Men i slutändan har du full ångerrätt oavsett och blir inte skyldig Webbohem någonting i detta fall. Då raderas din hemsida och du är  fri att välja en annan leverantör.

Sekretessinställningar
När du besöker vår webbplats kan den lagra information via din webbläsare från specifika tjänster, vanligtvis i form av cookies. Här kan du ändra dina sekretessinställningar. Observera att blockering av vissa typer av cookies kan påverka din upplevelse av vår webbplats och de tjänster vi erbjuder.